Yksityinen puoli

Vehoniemen Laattamyymälä on saanut olla mukana toteuttamassa lukuisia unelmia pienistä keittiön välitilan uusimisista valtavien uudiskohteiden kokonaisuuksien rakentamiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua etsimään juuri sinulle sopivat laatat, ja vielä ilman ajanvarausta! Joten oli se sitten paketti erikoismosaiikkia tai 100m2 suurlaattoja, meillä saat asiakaslähtöistä palvelua tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Käytössäsi on myös erillinen suunnittelupalvelu, jossa pääsee ideoimaan suunnittelijan kanssa kokonaisuuksia mittakaavasta riippumatta. Suunnittelupalvelun kautta saat tilastasi tarvittaessa myös 3D-mallinnuksia suunnittelun alla olevista tiloista.

Inspiroidaksemme muita, olemme koonneet alle muutamia yksityisiä kohteitamme!

blank

Ajaton saunaosasto

Tässä harmonisessa pesuhuoneessa on yhdistetty betonilaattojen maanläheisiä, hieman harmaita värejä upean lämpimään magnoliapaneeliin. Lämpökäsitelty 170mm leveä magnolia yhdistää vaalean kodinhoitotilan ja tumman pesutilan toisiinsa.

blank

Kullan ja marmorin koti

Tässä hulppeassa kodissa käytettiin vain kahta eri laattaa: upeaa Calacattaa sekä kultaista mosaiikkia. Marmorilaatta jatkuu pesutiloista myös yleisiin tiloihin, missä kiiltävä lattia antaa vielä extra ripauksen luksuksen tuntua jo valmiiksi tyylikkääseen kotiin.

blank

Mustaa ja harmaata marmoria

Tähän uudiskohteeseen yhdistettiin modernin ja skandinaavisen ilmeen kanssa marmoria kahdessa eri sävyssä. Pesuhuoneessa upeasti myrskyävä harmaa laatta on yhdistetty mustaan kattoon sekä muihin mustiin yksityiskohtiin antamaan kontrastia sekä hieman tummempaa tunnelmaa.

blank

Mustavalkoinen kylpyhuone

Tähän vanhan talon kompaktiin kylpyhuoneeseen saatiin raikas ja moderni ilme yhdistämällä mustaa sekä valkoista marmorilaattaa. Tilan ollessa normaalia korkeampi laatoitus päätettiin katkaista niin sanottuun normaaliin huonekorkeuteen ja jatkaa siitä samalla materiaalilla kuin katossa.

Pesuhuoneessa puulattia

Pesuhuoneen puulattia

Tässä tunnelmallisessa kotispa-henkisessä pesuhuoneessa on käytetty oikean puun lisäksi puulaattaa. Lattialaatta on sama kauttaaltaan, mutta suihkun puolella laatta on vaihdettu mosaiikkiin kaatojen takia ja näin saatiin näyttävä mosaiikkiparketin näköinen lattia suihkuun.

blank

Skandinaavinen koti

Tämä skandinaavinen uudiskohde rakennettiin rintamamiestalon mittojen sisään ja sillä kerroksia onkin kolme. Keskikerroksessa musta keittiö, ikkunoiden raamit ja muut mustat yksityiskohdat luovat raikkaan kontrastin valkoisten seinien sekä korkeiden ikkunoiden luoman valon ja avaruuden kanssa.

blank

Tunnelmallinen kotispa

Tässä tunnelmallisessa kylpyhuoneessa näkee upeasti kuinka saman laatan käyttö lattiassa ja seinissä luo harmonisen vaikutelman. Tasaisuutta ja pelkistettyä ilmettä rikkoo eri mosaiikki pinnat, jotka ovat mahdollistaneet lattian kaadot sekä ammeen kaarevan muodon.

blank

Vaalea pesuhuone näyttävällä tehosteella

Tämä pesuhuone sai remontin myötä uuden ilmeen vaaleilla 30x60 seinälaatoilla sekä saman sarjan näyttävällä 30x60 tehostelaatalla. Raidallisessa laatassa on useita harmaan eri sävyjä, jotka yhdistyvät kauniisti lattiassa käytettyyn 10x10 laattaan.

blank

Yksityiskohtien koti

Tähän uudiskohteeseen käytettiin rohkeasti eri tiloihin eri laattoja ja silti ne toimivat keskenään upeasti. Eteisen marmoria muistuttava laatta yhdistyy kuvioltaan vieressä sijaitsevaan vessan lattiaan, johon haluttiin jotain herkkää ja vaaleaa vaaleanpunaisen kaveriksi.