Yksityinen puoli

Vehoniemen Laattamyymälä on saanut olla mukana toteuttamassa lukuisia unelmia pienistä keittiön välitilan uusimisista valtavien uudiskohteiden kokonaisuuksien rakentamiseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua etsimään juuri sinulle sopivat laatat, ja vielä ilman ajanvarausta! Joten oli se sitten paketti erikoismosaiikkia tai 100m2 suurlaattoja, meillä saat asiakaslähtöistä palvelua tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Käytössäsi on myös erillinen suunnittelupalvelu, jossa pääsee ideoimaan suunnittelijan kanssa kokonaisuuksia mittakaavasta riippumatta. Suunnittelupalvelun kautta saat tilastasi tarvittaessa myös 3D-mallinnuksia suunnittelun alla olevista tiloista.

Inspiroidaksemme muita, olemme koonneet alle muutamia yksityisiä kohteitamme!

blank

Kiiltävä lattia

Tämän upean kattohuoneiston yleisten tilojen lattiaan valittu kiiltävä marmorilaatta lisää tilojen valoisuutta ja samalla antaa juuri oikean säväyksen luksusta!

blank

Kullan ja marmorin koti

Tässä hulppeassa kodissa käytettiin vain kahta eri laattaa: upeaa Calacattaa sekä kultaista mosaiikkia. Marmorilaatta jatkuu pesutiloista myös yleisiin tiloihin, missä kiiltävä lattia antaa vielä extra ripauksen luksuksen tuntua jo valmiiksi tyylikkääseen kotiin.

blank

Kuparia ja harmaata

Tähän kellarikerroksessa sijaitsevaan kylpyhuoneeseen haettiin selkeyttä sekä maanläheistä tunnelmaa, kun erikoisen pohjan lisäksi tilassa oli alkujaan pienet valkoiset kiiltävät seinälaatat sekä aito ja erittäin elävä liuskekivilattia.

blank

Mustaa ja harmaata marmoria

Tähän uudiskohteeseen yhdistettiin modernin ja skandinaavisen ilmeen kanssa marmoria kahdessa eri sävyssä. Pesuhuoneessa upeasti myrskyävä harmaa laatta on yhdistetty mustaan kattoon sekä muihin mustiin yksityiskohtiin antamaan kontrastia sekä hieman tummempaa tunnelmaa.

blank

Mustavalkoinen kylpyhuone

Tähän vanhan talon kompaktiin kylpyhuoneeseen saatiin raikas ja moderni ilme yhdistämällä mustaa sekä valkoista marmorilaattaa. Tilan ollessa normaalia korkeampi laatoitus päätettiin katkaista niin sanottuun normaaliin huonekorkeuteen ja jatkaa siitä samalla materiaalilla kuin katossa.

Pesuhuoneessa puulattia

Pesuhuoneen puulattia

Tässä tunnelmallisessa kotispa-henkisessä pesuhuoneessa on käytetty oikean puun lisäksi puulaattaa. Lattialaatta on sama kauttaaltaan, mutta suihkun puolella laatta on vaihdettu mosaiikkiin kaatojen takia ja näin saatiin näyttävä mosaiikkiparketin näköinen lattia suihkuun.

blank

Skandinaavinen koti

Tämä skandinaavinen uudiskohde rakennettiin rintamamiestalon mittojen sisään ja sillä kerroksia onkin kolme. Keskikerroksessa musta keittiö, ikkunoiden raamit ja muut mustat yksityiskohdat luovat raikkaan kontrastin valkoisten seinien sekä korkeiden ikkunoiden luoman valon ja avaruuden kanssa.

blank

Tummat seinät, vaalea lattia

Tämä kaksikerroksinen paritalo pääsi kokonaisuudessaan taitavien ammattilaisten käsittelyyn, sillä kumpaakin puolta uudistettiin lähes samanaikaisesti. Laatoitusten sekä pohjaratkaisuiden osalta tyylit olivatkin täysin eri maailmoista!

blank

Tunnelmallinen kotispa

Tässä tunnelmallisessa kylpyhuoneessa näkee upeasti kuinka saman laatan käyttö lattiassa ja seinissä luo harmonisen vaikutelman. Tasaisuutta ja pelkistettyä ilmettä rikkoo eri mosaiikki pinnat, jotka ovat mahdollistaneet lattian kaadot sekä ammeen kaarevan muodon.

blank

Upea Urban

Tämä kaksikerroksinen paritalo pääsi kokonaisuudessaan taitavien ammattilaisten käsittelyyn, sillä kumpaakin puolta uudistettiin lähes samanaikaisesti. Laatoitusten sekä pohjaratkaisuiden osalta tyylit olivatkin täysin toisista maailmoista, joten jäämme odottamaan kuvia myös toiselta puolelta taloa! 

blank

Vaalea pesuhuone näyttävällä tehosteella

Tämä pesuhuone sai remontin myötä uuden ilmeen vaaleilla 30x60 seinälaatoilla sekä saman sarjan näyttävällä 30x60 tehostelaatalla. Raidallisessa laatassa on useita harmaan eri sävyjä, jotka yhdistyvät kauniisti lattiassa käytettyyn 10x10 laattaan.

blank

Valoisa vessa

Tästä uudiskohteen pienestä vessasta haluttiin raikas ja valoisa, joten seiniin haluttiin kiiltävää ja vaaleaa laattaa, mutta ei kuitenkaan tasaista valkoista laattaa. Seinälaataksi valikoitui marmorijäljitelmälaatta Calacatta Prestigio 40x80 koossa.

blank

Yksityiskohtien koti

Tähän uudiskohteeseen käytettiin rohkeasti eri tiloihin eri laattoja ja silti ne toimivat keskenään upeasti. Eteisen marmoria muistuttava laatta yhdistyy kuvioltaan vieressä sijaitsevaan vessan lattiaan, johon haluttiin jotain herkkää ja vaaleaa vaaleanpunaisen kaveriksi.