Suunnittelupalvelu

Suunnittelussa pohdimme kokonaisuuksia

Vertailemme eri materiaaleja, mietimme valaistusta ja haemme parhaat ratkaisut onnistuneeseen ja etenkin ehjään kokonaisuuteen.

Piirrämme tarvittaessa 3D-mallinnoksen valitsemillasi laatoilla ja suuntaa-antavilla kalusteilla, jonka jälkeen saat tilasta kuvat haluamallasi tavalla - tulostettuna tai suoraan sähköpostiisi. Näin tuleva laatoitus on myös helppo esitellä laatoittajalle esimerkiksi ladonnan kannalta.

Suunnittelupalvelu auttaa kaiken kokoisissa projekteissa

Suunnittelu alkaa siten, että varaat ajan myymäläämme suunnittelun maksuttomaan kartoitukseen. Tarvitset tapaamiseen pohjapiirustukset (paperilla tai sähköisesti), joihin on mielellään merkitty lattiakaivot ja vesipisteet, mahdolliset koteloinnit ja muut tilaan vaikuttavat tekijät. Lisäksi suunnittelua helpottamaan voit ottaa mukaan erilaisia ideakuvia, jotta saamme nopeasti käsityksen toivomastasi tyylistä ja mieltymyksistäsi. Jos tilaan on tulossa muita laatan valintaan vaikuttavia materiaaleja, niitä on hyvä olla myös mukana, jolloin sävyt ja kuosit nähdään saman valaistuksen alla. Toiveiden ja tarpeiden jälkeen lähdemme haravoimaan valtavaa valikoimaamme läpi suunnittelijan rajatessa ns. väärät laatat tieltä!

Mikäli päädymme siihen, että tilasta tarvitaan mallinnus päätöstä helpottamaan, perimme 3D-mallintamisesta 79 € maksun. Tämä toimii ikään kuin panttina eli lopullisen laattatilauksen yhteydessä palautamme mallinnusmaksun.

Löydetään yhdessä elämäsi laatat! Tervetuloa!

Suunnittelu
Nora Tammisto

050 435 9983
suunnittelu@laattamyymala.fi

Ajanvaraukset ensisijaisesti varauskalenterin kautta! Jos sopivaa aikaa ei löydy, ota yhteyttä.