Meistä

Vehoniemen Laattamyymälä

Vehoniemen Sora Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, jonka toimipiste ja myymälä sijaitsee Kangasalla, Pirkanmaalla
Historiaa

Laattojen maahantuontia jo vuodesta 1992

Aikaisemmin kuljetimme soraa ja maa-ainesta, tänä päivänä toimintamme on vakiintunut laattojen ja muiden laatoitukseen liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Myymälämme sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, joka on alunperin rakennettu kutomoksi. Olemme tätä kaunista rakennusta vuosien mittaan kunnostaneet ja nykyään siinä toimii moderni liiketila. Myymälämme on valoisa ja avara, ja tuotteet pääsevät laadukkaasti ja arvokkaasti esiin vanhassa tehdasmiljöössä.

1972

Vehoniemen Sora Oy perustetaan. Maansiirtoon keskittyneen yrityksen nimellä toimii myös sekatavarakauppa, joka myy kaikkea rakennustarvikkeista punajuuriin.

1992

Yritys ottaa käyttöön nykyisen nimensä Vehoniemen Laattamyymälä ja siirtyy maansiirrosta laattojen ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden maahantuontiin.

2000

Laattojen maahantuonnin kasvattaessa liiketoimintaa yritys investoi kasvuun ja rakentaa uuden energiatehokkaamman 1500m2 lämpöisen varaston.

2001

Yritys aloittaa yhteistyön Atlas Concorden kanssa, joka on yksi maailman johtavista laattatehtaista, ja se kuuluu edelleen yrityksen pääyhteistyökumppanuuksiin.

2008

Yritys laajentaa myymälätoimintaansa Jyväskylään ja saa samalla ensimmäiset isoimmat projektinsa referensseiksi vahvistaen yrityksen projektipuolta.

2014

Yritys päättää keskittää toimintansa vain Kangasalan päätoimipisteelleen ja panostaa enemmän projektipuoleen, jonka johdosta Jyväskylän myymälä suljetaan.

2023

Yritys keskittyy tuomaan laadukkaita keraamisia laattoja sekä laatoitustarvikkeita, ja onkin kasvattanut laattavalikoimansa yhdeksi Suomen laajimmista.

Vehoniemen Laattamyymälä lukuina

Laattojen maahantuonnista meillä on pitkä kokemus. Se antaa mahdollisuuden valita tuotevalikoiman sen mukaan, mitä ihmiset milloinkin etsivät. Pystymme rakentamaan malliston, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotteistamme löydät niin edulliset peruslaatat kuin arvokkaat mosaiikkilaatat. Suurin osa tuotteista on toimitettavissa nopealla toimitusajalla, mutta laaja valikoima löytyy myös suoraan omasta lämpimästä varastostamme. Varastotilanteen kunkin laatan kohdalla pystymme tarkistamaan helposti. Kun asiakas on tilannut tavarat, me voimme varastoida niitä niin kauan kunnes työmaalla tuotteita tarvitaan. Tavarat voi noutaa varastosta itse, mutta jos kapasiteetti ei riitä, voidaan käyttää edullista kuljetuspalvelua.

+30
Vuotta laattojen maahantuojana ja asiantuntijana
+1000
Mallilaattaa pelkästään esillä myymälässämme
+1600
Lavahyllypaikkaa varastossamme
+500
Neliöinen myymälä/näyttelytila