Asiantuntevaa palvelua

Jokaiseen tarpeeseen

Projektisi koosta riippumatta tarjoamme laadukkaan valikoiman ja palvelevan myymälän lisäksi myös yksilöidympiä palveluita. Myymälässämme toimiva suunnittelupalvelu auttaa uudisrakentajia ja remontoijia löytämään laatat yksilöllisten toiveiden mukaan kaikkiin kodin tiloihin. Projektimyyntimme mahdollistaa monipuoliset ratkaisut kouluista hotelleihin, sekä myös erityiskohteisiin kuten vaativiin sairaaloihin.

Suunnittelupalvelu

Jos valinnanvaikeus on iskenyt tai tilan hahmottaminen uusien laattojen kanssa tuntuu haastavalta tai haluat muuten vain tukea valintoihisi, anna suunnittelupalvelumme auttaa. Ison ja tärkeän hankinnan ollessa kyseessä, päätöksen tekeminen helpottuu huomattavasti, kun saa apua kokonaisuuden hallitsemiseen eri materiaaleista tietyn tunnelman luomiseen.

Projektimyynti

B2B-puolemme auttaa löytämään ratkaisut niin yritysten kuin julkitilojen kohteisiin – sisälaatoituksiin ja ulkolaatoituksiin. Vehoniemen Laattamyymälä on ollut mukana toteuttamassa lukuisten yksityiskohteiden lisäksi sadoissa julkisissa hankkeissa.