Vaaleita sävyjä ja mustia yksityiskohtia

Tässä valoisassa uudiskohteessa toistuu vaalea puu sekä musta väri läpi talon. Eri tunnelmia varten niitä on yhdistetty marmorijäljitelmiin sekä utuiseen betonilaattaan.

Tässä valoisassa uudiskohteessa toistuu vaalea puu sekä musta väri läpi talon. Alakerran oleskelutiloissa siihen on yhdistetty kiiltävä valkopohjainen marmori Statuario Supremo, joka levittää valoa olohuoneen suurista ikkunoista joka puolelle taloa. 

Olohuoneessa ja keittiössä käytetty 75x75 cm kokoinen laatta sulautuu isoon avonaiseen tilaan.

Samaa raikkautta hohtavaa valkoista marmoria on jatkettu kodinhoitohuoneen kautta pesuhuoneeseen, missä on käytetty samoja elementtejä kuin olohuoneessa ja keittiössä: mustia yksityiskohtia kontrastiksi sekä vaaleaa puuta tuomaan lämpöä. Alakerran erillisessä vessassa jatkuu sama teema, mutta värimaailma käännettiin valkoisesta mustaan marmoriin Nero Marquinaan.

Yläkerran kylpyhuoneen sävyt sopivat olohuoneessa ja aulassa käytettyyn Tikkurilan Mulperi maalisävyyn. Kylpyhuoneeseen haluttiin maanläheisempää ja pehmeämpää tunnelma, ja siihen sopi utuinen betonijäljitelmä Boost White ja tehosteeksi puurimaa jäljittelevä laatta.

Galleria

Katso lisää

Alla lisää yksityisen puolen referenssejä