Ruskean eri sävyjä

Tässä Instragramistakin tutussa @mmarj00:n uudiskohteessa näkyy paljon trendikkäitä ruskean sävyjä sekä kontrastina vaaleampia hiekansävyjä.

Tässä uudiskohteessa näkyy paljon trendikkäitä ruskean sävyjä, etenkin kiintokaluisteissa, ja niille haluttiin kontrastiksi vaaleampia pintamateriaaleja. Pesuhuoneeseen ja sen vieressä sijaitsevaan kodinhoitohuoneeseen haettiin vaaleaa, mutta ei harmaaseen taittavaa, kivimäistä laattaa, jossa ei saanut olla kuitenkaan liian hallitseva kuviointi. Näihin raameihin löytyi sopiva Ivory-sävy Tune-sarjasta, jota haluttiin käyttää pesuhuoneessa lattiassa sekä seinillä. Kontrastina vaaleassa pesuhuoneessa tunnelmaa antaa katossa ja saunassa käytetty radiatamänty.

Hauskana erikoisuutena pesuhuoneessa on saunaan menevät laatoitetut portaat, jotka toimivat samalla penkkinä suihkun puolella.

Eteisen läheisyydessä näkyy enemmän tumman ruskeita sävyjä, joihin on yhdistetty pieninä määrinä myös mustaa. Eteisen seinällä seisoo 120x278 kokoinen musta mattapintainen suurlaatta Black Atlantis, jonka ruosteen sävyiset yksityiskohdat yhdistyvät ruskeisiin pintoihin täydellisesti.

Katso lisää kuvia Marjon upeasta uudesta kodista Instagramissa @mmarj00

Galleria