Skandinaavinen koti

Tämä skandinaavinen uudiskohde rakennettiin rintamamiestalon mittojen sisään ja sillä kerroksia onkin kolme.

Tämä skandinaavinen uudiskohde rakennettiin rintamamiestalon mittojen mukaan ja siinä on kolme kerrosta.

Keskikerroksessa on musta keittiö ja ikkunoiden raamit sekä muita mustia yksityiskohtia, jotka luovat kontrastia ja antavat tilalle raikkaan tunnelman yhdessä valkoisten seinien sekä korkeiden ikkunoiden luoman valon ja avaruuden kanssa. Marmoria, kiveä ja hieman betoniakin imitoivat mustat suurlaatat heijastavat juuri sopivasti valoa, joten näin tummakaan lattia ei ole synkkä. Tässä, jo kokonsakin puolesta näyttävässä 100×100 laatassa, on vaaleiden juovien lisäksi myös lämpimän sävyisiä yksityiskohtia, mikä yhdistää sekä puun että kerroksen muiden tilojen sävyt kauniisti toisiinsa. Nämä kuvan suurlaatat ovat porcellanato-laattoja. Se on erittäin kestävä kuivapuristelaatta ja se kestää myös vaativissa olosuhteissa ja kovaa käyttöä. Porcellanato-laatat ovat erittäin laadukkaita, kauniita ja kestävyytensä vuoksi erittäin käytännölliset myös tiloissa, joissa ne joutuvat kovaan käyttöön. Porcellanato-laatat kestävät hyvin kaikkia arjen kolhuja, eivät juurikaan kulu, ovat vedenkestäviä ja helppo pitää puhtaana.

Keittiön kanssa samassa kerroksessa olevassa pesuhuoneessa on tehosteseinällä samaa laattaa kuin yleistiloissa, mutta harmaan sävyisenä.

Muuten harmahtava tila saa ihanasti lämpöä lasiseinän takaa näkyvästä saunasta sekä puisesta katosta. Betonilaattaa on myös saman kerroksen vessassa, jossa se on yhdistetty aina raikkaan valkoisen kanssa. Kuvassa olevat isot laatat 60x60, antavat vaikutelman betonista, mutta ne ovat myös kestäviä keraamisia laattoja. Sen vuoksi nämä betonilaatat voi asentaa jokaiseen tilaan, myös ulkotiloihin. Alakerrassa sijaitsevan kodinhoitohuoneen vaalea kivilaatta yhdistyy väreiltään harmonisesti yläkerran valkoisen marmorin kanssa. Kaatojen vuoksi lattiassa käytettiin 15×15 kokoista matta marmorilaattaa. Matta marmorilaatta nostettiin myös tehosteeksi ikkunaseinälle, jossa se isona ja kiiltävänä laattana luo hienosti kontrastia muiden seinien ollessa mattavalkoiset. Lisäksi musta katto sekä mustat yksityiskohdat luovat tässäkin tilassa hienon kontrastin ja yhtenäinen linja säilyy läpi talon. Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat laatat.

Galleria