Betonilaatat

Tähän kellarikerroksessa sijaitsevaan kylpyhuoneeseen haettiin selkeyttä sekä maanläheistä tunnelmaa, kun erikoisen pohjan lisäksi tilassa oli alkujaan pienet valkoiset kiiltävät seinälaatat sekä aito ja erittäin elävä liuskekivilattia.

Tähän kellarikerroksessa sijaitsevaan kylpyhuoneeseen haettiin selkeyttä sekä maanläheistä tunnelmaa, kun erikoisen pohjan lisäksi tilassa oli alkujaan pienet valkoiset kiiltävät seinälaatat sekä aito ja erittäin elävä liuskekivilattia. Seinille valittiin Urban Ivory 60×120 koossa antamaan ehjän betonipinnan vaikutelmaa. Lattiaan valittiin sama laatta mutta 60×60 koossa helpottamaan kaatojen tekoa. Jiirattujen ulkokulmien reunat sopivat rimojen kanssa tilan selkeälinjaiseen ilmeeseen. Suihkuihin valittu harjattu kupari sopii täydellisesti lämpöhaapariman jatkoksi harmahtavaa seinää vasten – ihan kuin katon sävy valuisi laattaseinälle! Yhdistettynä näyttävään puupintaan sekä lämpimiin sävyihin tästä harmaan betonilaatan kylpyhuoneesta saatiin kaikkea muuta kuin kolkko.

Kohteen teki Pirkanmaan Timpuriyksikkö Oy

Kuvat ottanut Roope Jakonen / Jakonen.fi

Betonilaatat ja 60 x 60 betonilaatta

Valikoimassamme olevat betonilaatat ovat keraamisia laattoja. Betonilaatat näyttävät betonilta ja antavat vaikutelman siitä, mutta ovat erittäin kestäviä porcellanato laattoja. Porcellanato laatat ovat kuivapuristettuja ja sopivat kestävyytensä ansiosta jokaiseen tilaan, myös vaativiin olosuhteisiin ja ulkotiloihin. 60 x 60 betonilaatta sopii hyvin pesutilan lattialle, eikä ole liian suurikokoinen kaatojen tekemiseen. Betonilaatat voi valita erilaisilla viimeistelyvaihtoehdoilla: matta, struktuuri ja kiiltävä.

Miksi kannattaa valita keraamiset betonilaatat?

Keraamisen laatan ominaisuuksiin kuuluu helppohoitoisuus ja se on siivouksen kannalta paras mahdollinen valinta. Koska laatat eivät ole huokoisia, ne eivät ime kosteutta, vettä tai muita aineita (laatan vedenimukyky on < 0,5%.). Keraamiset laatat ovat paloturvallisia, niitä on saatavilla erikokoisia tarpeen mukaan, myös suuressa koossa. Kuivapuristelaatta on allergiavapaa ja kestävä. Laatat sopivat myös vaativiin olosuhteisiin, kiukaan taakse, ulos pakkaseen tai auton alle autotalliin.

Suurin osa valikoimassamme olevista laatoista on rektifioituja eli ne on hiottu mittatarkoiksi, mikä mahdollistaa jopa 1mm saumakoon. Tämä lisää laatoituksen helppohoitoisuuteen myös, koska likaantuva sauma ei ole enää niin isossa osassa laatoituksia. Pienellä saumakoolla laatoilla voidaan luoda yhtenäisen näköistä pintaa. Hintaluokkia sekä kuoseja löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Arvoinamme ovat luotettava palvelu, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Saat meiltä luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa kysymyksissäsi. Meille on tärkeää, että kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ovat laadukkaita sekä vastuullisesti ja ekologisesti tuotettuja. Olemme paikallinen perheyritys Tampereen seudulla ja valitsemme yhteistyökumppaneiksemme tehtaita, joissa laatat tuotetaan ympäristöystävällisesti ja joiden työolosuhteet vastaavat arvojamme. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa laatoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Suuresta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy tuotteita useilta tuotemerkeiltä joten varmasti myös tuotteet jokaisen makuun. Tutustu tuotteisiimme sekä tuotemerkkeihimme ja tule ostoksille!

Galleria