Urban bathroom

Laadukaat keraamiset laatat ja porcellanato laatat

Tarjoamme monipuolisen valikoiman laattoja ja tarvikkeita kaikkiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Niin uudisrakentajat kuin remontoijat löytävät meiltä laatat yksilöllisten toiveiden mukaan ja kaikkiin kodin tiloihin. Laadukkaat tuotemerkkimme ja asiantunteva palvelumme takaavat aina toivotun lopputuloksen.

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat ja erittäin kestävät keraamiset porcellanato laatat. Kestävyytensä ansiosta kuivapuristelaatat sopivat jokaiseen tilaan, myös vaativiin olosuhteisiin ja ulkotiloihin, kuten esimerkiksi terassille, kävelyteille ja piha-alueille. Kuivapuristelaatta on helppohoitoinen, pitkäikäinen ja ekologinen valinta kotiisi.

Laattoja joka makuun

Keraamiset laatat ovat suosittuja pintamateriaaleja monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ja kestävyytensä ansiosta. Keraamiset laatat valmistetaan pääsoin savesta ja lisämateriaalina voidaan käyttää erilaisia luonnonmateriaaleja, kuten kvartsia, maasälpää ja kalsiittia. Laatat puristetaan joko kuiva- tai märkäpuristusmenetelmää käyttämällä ja poltetaan korkeassa lämpötilassa. Tämä valmistusprosessi tekee keraamisista laatoista erittäin kestäviä, naarmuuntumattomia ja vettähylkiviä.

Porcellanato laatat ovat keraamisia laattoja, jotka valmistettu kuivapuristamalla erittäin kestäviksi. Ne kannattaa valita silloin, kun laatat joutuvat kovalle kulutukselle. Porcellanato laatat kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita, joten niitä voidaan käyttää myös ulkona.

Keraamiset laatat ovat lujia, kovia ja kestäviä ja se tekee niistä helppohoitoisia. Koska ne eivät ole huokoisia, ne ovat siivouksen kannalta loistava valinta, sillä ne eivät ime vettä tai kosteutta lainkaan (laattojen vedenimukyky on > 0,5 %.). Porcellanato laatat ovat säänkestäviä, joten niitä voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, niin seinillä kuin lattioillakin. Keraaminen laatta on hygieeninen vaihtoehto moneen kodin tilaan, kuten kylpyhuoneeseen, wc-tiloihin, muihin märkätiloihin, keittiöön ja olohuoneeseen. Kuivapuristelaattaa voi käyttää kiukaan takana, ulkona pakkasessa tai auton alla autotallissa, terassilla ja puutarhassa. Kuivapuristelaatat ovat myös paloturvalliset ja allergisoimattomat, joten ne ovat ihanteellinen valinta jokaiseen kotiin ja tilaan.

Keraamisia laattoja on saatavilla monen kokoisina, ja suurin osa valikoimassamme olevista laatoista on reflektoituja eli mittatarkoiksi hiottuja. Laattojen mittatarkkuus mahdollistaa jopa 1 mm saumakoon, mikä lisää helppohoitoisuutta, koska laatoituksessa on silloin vähemmän likaantuvaa saumaa. Valikoimassamme on suuria laattoja sekä mosaiikkia monessa eri hintaluokassa. Olipa tavoitteena moderni, perinteinen, minimalistinen, maanläheinen tai koristeellinen sisustustyyli, laattavalikoimamme tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat laatat. Kuoseja, värejä ja malleja löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Olemme keraamisten laattojen maahantuoja ja asiantuntija. Tarjoamme laadukkaat ja hinnoiltaan aina kilpailukykyiset tuotteet niin projekteihin kuin yksityistarpeisiin. Meillä on tuotteita useilta tuotemerkeiltä, joten valikoimaa löytyy jokaiseen makuun. Tutustu tuotteisiimme sekä tuotemerkkeihimme ja tule ostoksille! Meiltä löydät myös laatoitustuotteet. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset laattaratkaisut kotiisi! Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai apua valinnassa – olemme täällä auttaaksemme sinua luomaan unelmiesi tilan.

Huomaa, että 'Valitse tyyli' -kohdassa saat nyt näkyviin meidän varastotuotteitamme!

Näytetään 0/ 0
highlight
Etsi sarja
Valitse tyyli
Valitse merkki
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Suodattimet