Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu auttaa kaikissa projekteissa!

Myymälässämme toimiva suunnittelupalvelu auttaa etenkin silloin, kun valinnanvaikeus on iskenyt tai tilan hahmottaminen uusien laattojen kanssa tuntuu haastavalta. Tärkeän hankinnan ollessa kyseessä, päätöksen tekeminen helpottuu huomattavasti, kun saa apua kokonaisuuden hallitsemiseen eri materiaaleista tietyn tunnelman luomiseen.

Suunnittelussa pohdimme kokonaisuuksia, vertailemme eri materiaaleja, mietimme valaistusta ja haemme parhaat ratkaisut projektisi onnistumiseksi. Piirrämme tarvittaessa 3D-mallinnoksen valitsemillasi laatoilla ja suuntaa-antavilla kalusteilla, ja kun tila näyttää hyvältä, saat niistä kuvat haluamallasi tavalla tulostettuna tai suoraan sähköpostiisi. Näin tuleva laatoitus on myös helppo esitellä laatoittajalle esimerkiksi ladonnan kannalta.

Suunnittelu alkaa siten, että varaat ajan myymäläämme suunnittelun maksuttomaan kartoitukseen. Tarvitset tapaamiseen pohjapiirustukset (paperilla tai sähköisesti), joihin on mielellään merkitty lattiakaivot ja vesipisteet, mahdolliset koteloinnit ja muut tilaan vaikuttavat tekijät. Lisäksi suunnittelua helpottamaan voit ottaa mukaan erilaisia ideakuvia, jotta saamme nopeasti käsityksen toivomastasi tyylistä ja mieltymyksistäsi. Jos tilaan on tulossa muita laatan valintaan vaikuttavia materiaaleja, niitä on hyvä olla myös mukana, jolloin sävyt ja kuosit nähdään saman valaistuksen alla. Toiveiden ja tarpeiden jälkeen lähdemme haravoimaan valtavaa valikoimaamme läpi suunnittelijan rajatessa ns. väärät laatat tieltä!

Mikäli päädymme siihen, että tilasta tarvitaan mallinnus päätöstä helpottamaan, perimme 3D-mallintamisesta 79 € maksun. Tämä toimii ikään kuin panttina eli lopullisen laattatilauksen yhteydessä palautamme mallinnusmaksun.

Löydetään yhdessä elämäsi laatat! Tervetuloa!

Jos sopivaa aikaa ei kuitenkaan löydy, voit tiedustella mahdollisia suunnitteluaikoja osoitteesta suunnittelu@laattamyymala.fi