Mapei laatoitustuotteet

Julkaistu
11.7.2024

Mapei on yksi maailman suurimmista laatoitustuote valmistajista, jonka taustalla toimii italialainen perheyritys.

Heidän intohimo kehitykseen ja teknologiaan on kasvattanut Mapeista maailman johtavan liima-aineita, saumausmassoja ja kemikaaleja tuottavan konsernin ja siksi heidän tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja innovatiivisia.

Jatkuvan tuotekehityksen lisäksi Mapei on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristö arvot ovat läsnä tuotekehityksen joka kohdassa. He tarjoavatkin erilaisia sertifioituja tuotteita ja sillä mahdollistavat tuotteidensa käytön myös LEED-projekteissa.

Esimerkiksi Keraflex Maxi S1 kiinnityslaasti ja Ultracolor Plus saumalaastit ovat jo täysin hiilikompensoituja tuotteita.

Mapein ansiosta meiltä jatkossa löytyy laajempi valikoima laatoitustuotteita myös teknisesti vaativimpiinkin projekteihin. Tämä meidän Pohjolan ilmasto on haastavuudessa omaa luokkaansa, minkä takia Mapein yksi tutkimus- ja kehityskeskus sijaitsee Norjassa, missä kehitetään ja testataan tuotteita niiden mukauttamiseksi pohjoismaiseen ilmastoon. Heidän tuotteita käytetään niin pienissä ja yksinkertaisissa kuin jättimäisissä ja monimutkaisissakin hankkeissa.

Mapein laadukkaat ja luotettavat tuotteet ovat saaneet hyvää palautetta ammattilaisten keskuudessa, myös jo täällä Kangasalla. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi pystymme myös tarjoamaan korkealaatuisen teknisen tuen Mapein tuotteille.

Tutustu lisää tuotteisiin tästä esitteestä