Laatan valinta

Julkaistu
4.6.2024

Keraamiset laatat ovat loistava valinta kaikkiin tiloihin kotona.

Laattojen helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekee niistä erittäin hyvän materiaalivalinnan. Keraaminen laatta käy todella moneen tarkoitukseen, joten oli tarve mökille tai julkiseen tilaan, laatta on aina varma valinta. Laatat ovat myös ekologinen valinta. Lisäksi laatoista löytyy nykyään todella monia upeita värejä ja kuoseja aina puujäljitelmistä erilaisiin marmoreihin. Tämän ansiosta saat laatalla kodistasi juuri sinun näköisesi!

Laadukkaat WC-laatat ja kylpyhuoneen laatat Tampereella ja Pirkanmaalla

Autamme sinua tekemään oikeat laattavalinnat uuteen kotiin tai remonttikohteeseen. Olemme keraamisten laattojen maahantuoja ja meillä on taatusti laaja ja laadukas laattatarjonta moneen makuun ja jokaiselle budjetille. Ja tietysti asiantunteva sekä ystävällinen palvelu!

Miksi valita keraaminen laatta?
  • Laatat ovat paloturvallinen ratkaisu.
  • Laattojen lämmönjohtokyky tekee laatoista oivan parin lattialämmityksen kanssa.
  • Laatan ulkonäkö ei ajan kuluessa muutu, eikä esimerkiksi aurinko haalistuta sitä.
  • Keraamisella laatalla on hyvin pitkä elinikä, jonka ansiosta sen kulumisesta ei tarvitse huolehtia.
  • Pyrimme, että meidän kaikki keraamiset laatat ovat eko-sertifioituja ja vaikuttavat näin rakennuksen leed-pisteisiin.
Mitä laattoja valitessa tulee ottaa huomioon?
  • Laattoja valitessa on tärkeää ottaa huomioon paikka, mihin laatat tulevat. Laattojen eri karheusasteet määrittävät onko laatta esimerkiksi turvallinen märkätilojen lattiassa.
  • Valaistus on tärkeä osa jokaista kotia ja sen jokaista tilaa. Koska valaistuksellakin voidaan luoda erilaisia tunnelmia, on hyvä huomioida valon eläminen eri pintamateriaaleilla. Kiiltävällä pinnalla saadaan esimerkiksi tumma laatta näyttämään vähemmän synkältä ja tunkkaiselta, kun valo ja vaaleat pinnat heijastuvat sen pinnasta.
  • Laatan koko on hyvä pitää mielessä, kun mietitään esimerkiksi kapeita seiniä. Laatan ladonta vaikuttaa laatan ulkonäköön sekä koko tilan ilmeeseen, joten jos vain mahdollista, valitse laatta, joka menee suhteellisen tasan mitaltaan laatoitettavalle pinnalle. Näin vältytään turhalta hukalta ja lopputulos on harkittu ja tyylikäs.
Sopivat sisälle, kestävät ulkona

On hyvä muistaa, että sisälaatoitus ei ole ainoa tapa käyttää laattoja. Ulkotilojen laatoitus on erinomainen vaihtoehto, kun pinnat halutaan säänkestäviksi, pitkäikäisiksi ja erittäin helposti hoidettaviksi.

Ja sisälläkin keraaminen laattaa on verraton valinta yhteen jos toiseenkin paikkaan aina keittiöstä kodinhoitohuoneeseen tai vaikka autotalliin. Meidän laattamme ovat todella hyvää laatua, ne eivät esimerkiksi ime vettä lainkaan, ovat paloturvallisia ja pakkasenkin sietäviä.

Valitse laatta, joka sykähdyttää vielä vuosienkin päästä. Kylpyhuoneen tai WC:n laattoja ei vaihdeta yhtä helposti kuin maalia tai tapettia. Investointi ja työ on suurempi, joten WC-laatat ja kylpyhuoneen laatat on syytä valita harkiten.
Seinälaatat, lattialaatat ja mosaiikit useilta merkeiltä

Meiltä löytyy kaiken kestäviä lattialaattoja, erikokoisia seinälaattoja, näyttäviä mosaiikkeja ja monia muita laattatyyppejä maailman johtavilta valmistajilta mm. Italiasta ja Saksasta. Huippulaatua arvostavalle kauttamme saat laatat esim. Versacen mallistosta.

Tutustu tarjontaamme tai ota vaikka heti yhteyttä, niin aletaan yhdessä katsomaan sinulle sopivia laattoja! Laattavalikoimamme koostuu sekä varastomallistosta että tilaustuotteista.

Suunnittelupalvelu apunasi

Käyttämämme 3D-mallinnus laatoista auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja sitä, miltä laatat, joita harkitset, näyttäisivät tiloissa. Tämä helpottaa valinnan tekemistä sekä hahmottamaan kaiken kaikkiaan tilan ilmeen ja toimivuuden kalusteineen päivineen.

Lue lisää suunnittelupalvelusta. Samasta yhteydestä löydät myös esimerkkikuvia laatoillamme toteutetuista kohteista.

Me olemme laattamyymälä, jonka laajasta valikoimasta löydät varmasti Sen Oikean, joka on mieleesi vielä vuosikymmenenkin kuluttua. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat Kangasalla, Tampereen naapurissa, josta palvelumme ulottuu laajasti pitkin Pirkanmaata – miksei kauemmaksikin!


Decorative arrow pointing right