Asennusjärjestelmä laatoille

Julkaistu
12.3.2023
Laatoitukseen tarkoitetuilla asennusjärjestelmillä takaat saman kokoiset saumat sekä tasaisen laatoituspinnan.

Asennusjärjestelmän avulla tasaat laatat samalle tasolle, jolloin lattiaan ei jää epämiellyttäviä kulmia ja kohoja, ja etenkin seinällä korkeuserot eivät korostu epäsuoran valaistuksen takia. Laattojen asentaminen tasaisesti voi olla vaikeaa myös ammattilaiselle ja voi viedä huomattavasti aikaa ja siksi tämä on täydellinen apuväline sekä tee-se-itse asentajille sekä ammattimiehille, jotka haluavat saada aikaan täydellistä jälkeä nopeasti.

Jalat asennetaan laattojen alle kiinnityslaastin päälle ja ne katkaistaan laattojen alle laastin kuivuttua. Tämän jälkeen tasauskappaleesta riippuen kiristys tehdään tiukaksi laattoja vasten

Asennusjärjestelmien jalat ovat kertakäyttöisiä ja ne katkaistaan laattojen alle laastin kuivuttua.


Jalat asennetaan laattojen alle kiinnityslaastin päälle ja ne katkaistaan laattojen alle laastin kuivuttua. Tämän jälkeen tasauskappaleesta riippuen kiristys tehdään tiukaksi laattoja vasten, jolloin jalka nostaa tai laskee vierekkäin olevat laatat samalle tasolle. Kun prosessi on toistettu koko laatoitettavalle alalle ja laasti on kuivunut, poista tasauskappaleet kevyesti. Voit käyttää poistamisessa esimerkiksi kumivasaraa tai jopa kova kärkistä kenkää, jolloin asennusjärjestelmän jalat napsahtavat poikki ja tasauskappaleet voi ottaa uudelleen käyttöön.

Asennusjärjestelmät mahdollistavat kapeat ja kauttaaltaan saman kokoiset saumat rektifioituihin laattoihin.
Litokolin kiila-asennusjärjestelmän aloituspakkaus sisältää 100 jalkaa, 100 kiilaa sekä kiilapihdit.
Alla selkeät videot, kuinka kauttamme saatavat kierrettävät ja kiilalliset asennusjärjestelmät toimivat.
Decorative arrow pointing right