Yritysesittely

Vehoniemen Laattamyymälä

Vehoniemen Sora Oy on vuonna 1972 perustettu perheyritys, jonka toimipiste ja myymälä sijaitsee Kangasalla, Pirkanmaalla. Aikaisemmin kuljetimme soraa ja maa-ainesta, tänä päivänä toimintamme on vakiintunut laattojen ja muiden kylpyhuonetarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin.

Laattojen maahantuonnin aloitimme jo vuonna 1992. Myymälämme sijaitsee vanhassa tehdasrakennuksessa, joka on alunperin rakennettu kutomoksi. Olemme tätä kaunista rakennusta vuosien mittaan kunnostaneet ja nykyään siinä toimii moderni liiketila. Myymälämme on valoisa ja avara, ja tuotteet pääsevät laadukkaasti ja arvokkaasti esiin vanhassa tehdasmiljöössä.

Laattojen maahantuonnista meillä on pitkä kokemus. Se antaa mahdollisuuden valita tuotevalikoiman sen mukaan, mitä ihmiset milloinkin etsivät. Pystymme rakentamaan malliston, josta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotteistamme löydät niin edulliset peruslaatat kuin arvokkaat mosaiikkilaatat. Suurin osa tuotteista on toimitettavissa nopealla toimitusajalla, mutta laaja valikoima löytyy myös suoraan omasta lämpimästä varastostamme. Varastotilanteen kunkin laatan kohdalla pystymme tarkistamaan helposti. Kun asiakas on tilannut tavarat, me voimme varastoida niitä niin kauan kunnes työmaalla tuotteita tarvitaan. Tavarat voi noutaa varastosta itse, mutta jos kapasiteetti ei riitä, voidaan käyttää edullista kuljetuspalvelua.

Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme, autamme kaikissa laatoitukseen liittyvissä pulmissa!