Keraamisten laattojen asiantuntija - jo vuodesta 1992
Lentolantie 3
36220 Kangasala
Puh. 03-3775800

Tarjous

Helmikuun ajan supertarjouksena kaikki Atlas Concorden 60x60cm kokoiset lattialaatat -25% hinnasta. Katso tästä myös muut ajankohtaiset tarjoukset!

-25%

Palveleva laattamyymäläsi

Olet sitten etsimässä ratkaisua keittiösi välitilaan, tai rakentamassa omaa taloasi, meiltä löydät kaiken laatoitukseen tarvittavan. Laajasta valikoimastamme löytyy ratkaisut jokaiselle, niin pienelle kuin isolle budjetille. Tuotevalikoimamme koostuu varastomallistosta ja tilaustuotteista. Meiltä löydät myös hanat ja kalusteet, sekä tietysti työkalut ja laatoitusaineet. Meille on helppo tulla. Osaava ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa laatoitukseen liittyvissä pulmissa. Ratkaisemme myös haastavammat kohteet! Tervetuloa tutustumaan!

IMG_3235

Uudet verkkosivut avattu!

___

Vehoniemen Laattamyymälä uudisti verkkosivunsa. Uudet sivumme ovat entistä helppokäyttöisemmät ja laajemmat. Katso sivuton lyhyt esittely uusimmista uutisista. Tervetuloa!

Brave_LivingHomeBar

Joulun ja Uudenvuoden aukiolo

___

Joulun ja Uudenvuoden aikana olemme auki seuraavasti.

dwell3

Uutuus sarja Atlas Concordelta

___

Atlas Concorden uutuus sarja Dwell jäljittelee betonipintaa. Sarjasta löytyy sekä seinä-, että lattialaatat ja lattialaatoista vielä matta-, ja puolikiiltävät pinnat. Dwell sarjan värikartta on harmooninen ja maanläheinen, sisältäen harmaita ja greigejä sävyjä.

Suunnittelupalvelu

Myymälässämme toimii myös suunnittelupalvelu. Suunnittelupalvelu auttaa Teitä hahmottamaan miltä tila todellisuudessa vaikuttaa. Palvelu on tehty helpottamaan päätöksen tekoa tärkeässä hankinnassa. Suunnittelussa voimme myös miettiä tilan kalustusta ja mitoitusta. Piirrämme tarvittaessa 3D mallinnoksen valitsemillanne laatoilla ja kalusteilla, ja kun tila näyttää hyvältä, saatte niistä myös tulostetut seinäprojektiot. Näin tuleva laatoitus on myös helppo esitellä laatoittajalle. Varaa maksuton kartoitus aika!